bergen met SANT.

bergen met SANT. is opgericht door Maartje Santbergen. Een creatieve ontwerpster die in 2010 is afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven.
Maartje houdt ervan de kwaliteiten van (vooral natuurlijke) materialen te benutten en zoekt daarin vaak de eenvoud op om zo juist interessante en handige producten te maken. Ze is praktisch ingesteld, het liefst met haar handen bezig en probeert graag nieuwe ideeën en technieken uit.
Of het nu gaat om een 'kast' met 34 laatjes die te openen zijn met één magneetje, een 'tas' uit slechts één stuk leer, of een 'kandelaar' met het gezicht van haar nichtje, ze maakt er altijd weer iets bijzonders van.

Alle producten van bergen met SANT. kunnen naar uw wens aangepast worden. De producten zijn daarom niet op voorraad, maar worden allemaal speciaal voor u gemaakt en zijn dus echt uniek.

Bestellen
Heeft u interesse in een (of meerdere) van de producten? Stuur een 'mail' of vul hieronder het bestelformulier in en geef uw wensen aan.
bergen met SANT. zal u binnen 2 werkdagen een offerte sturen en bij akkoord er alles aan doen uw bestelling zo snel mogelijk, maar wel met zorg en aandacht, te produceren.Contactgegevens
www.bergenmetsant.nl
info@bergenmetsant.nl

bergen met SANT.
Jacob de Gelderstraat 1
5612 PA Eindhoven

Bestelformulier
Naam*:
Telefoonnummer:
E-mailadres*:
 
Product*:
Uw wensen voor het product:
(denk bijvoorbeeld aan afmetingen, kleur, materiaal)
 
'voorwaarden' gelezen.